Сьогодні в Україні відзначають День працівників освіти або просто День вчителя. Ми вшановуємо людей цього почесного і благородного фаху, від яких залежать майбутні успіхи і досягнення всієї країни.

День вчителя — це головне свято всіх людей, які працюють у сфері освіти. За Указом президента від 11 вересня 1994 року, цей день відзначають в першу неділю жовтня. у 2020 році цей день випадає на 4 число. Це свято всіх вчителів і викладачів.

Сьогодні в незалежній Україні майже 860 тисяч педагогів, вихователів, майстрів виробничого навчання, науково-педагогічних працівників і управлінців. Вони навчають і виховують понад мільйон дошкільнят, навчають більше п’яти мільйонів школярів, викладають майбутню спеціальність майже трьом мільйонам студентів країни.

Вітаємо весь професорсько-викладацький склад університету та усіх колег-освітян з цим світлим днем! Завдяки вашим старанням і зусиллям весь світ з кожним днем стає грамотнішим, освіченішим і розумнішим. Нехай ваші учні разом з вами досягають неймовірних висот успіху, нехай вам щастить у всіх справах! Бажаємо міцного здоров’я, бадьорості тіла і духу, радості від вашої нелегкої праці та усіляких успіхів в особистому житті!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
5
6
8
9
10
12
13
14
15
16
17
21
22
23
24
26
27
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma