Нещодавно завідувач кафедри травматології і ортопедії Івано-Франківського національного медичного університету професор Вадим Сулима розпочав науково-соціальний проєкт Re:WALK. Студентів запрошують долучатися.

«Шукаємо цілеспрямованих студентів, які хочуть долучитися до роботи в одному з найкращих навчально-практичних центрів ІФНМУ, — розповідає професор. — Робота в проєкті Re:WALK дасть можливість реалізувати свій науковий потенціал, взяти участь у наукових конференціях, отримати навички для створення своїх проєктів, а також отримати нові знаня з ортопедії».

Учасники матимуть можливість працювати з сучасною подологічною платформою SIGMA XL, яка здатна вимірювати 33 подологічних показника, а також брати участь у цікавих дослідженнях мешканців Івано-Франківська щодо подологічної патології.

Студентам, які зацікавилися роботою в проєкті RE:WALK, пропонують перейти за посиланням на новостворену дослідницьку платформу Seb&Co і дізнайся більше, або ж заповнити online-заявку.

Останній день для подачі заявки — 4 грудня.

Нагадаємо, раніше цього року професор Сулима створив новий онлайн проект — OSTEON. Це перший україномовний телеграм канал з травматології та ортопедії від професора.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma