Два дні, 12-13 грудня, в спортивному залі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії з курсом фізичного виховання Івано-Франківського національного медичного університету відбувалися матчі другого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги.

На майданчику зійшлися чотири команди: ВК «Борислав» з Львівщини, житомирський «Біоресурс», «Володар-КФВ» з Галича та ВК «Патріот-Рівне».

Господарем цього туру став галицький «Володар-КФВ». За словами президента клубу, заступника голови Галицької районної державної адміністрації Олександра Чабака, команда існує ще з 1994 року. «Команду створили гравці, які брали участь у чемпіонаті України. Ми виступали в другій, потім в першій лізі. Команда деякий час базувалась в Івано-Франківську під назвою «Факел» і грала в Суперлізі. Усе це починалося з Галича, засновником був Володимир Степанович Усачук і колишній голова районної адміністрації Василь Григорович Крук, які були завзятими вболівальниками цього виду спорту і допомогли команді стати на ноги, — розповідає Олександр Чабак. — Ми дякуємо ректору ІФНМУ Миколі Рожку та завідувачу курсом фізичного виховання Володимиру Левку за сприяння у проведенні матчів на базі університету. Тут створені дійсно чудові умови для спортсменів».

«Тішимося, що навіть у такий складний час наш зал не простоює, і ми маємо честь приймати матчі такого високого рівня, як чемпіонат України, — говорить Володимир Левко. — З нетерпінняв чекаємо, коли пандемію буде зупинено, і наш спорткомплекс знову відчинить двері для повноцінних занять студентів фізичною культурою і спортом».

Результати матчів туру

«Борислав» - «Біоресурс» 3-1
«Володар-КФВ» - «Патріот-Рівне» 2-3 (відеозапис гри)
«Патріот-Рівне» - «Борислав» 3-1
«Біоресурс» - «Володар-КФВ» 0-3

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma