Ректорат і студенти Івано-Франківського національного медичного університету вітають всю Україну з Новим роком та Різдвом Христовим! Цього року вітання особливе — його знімали креативні студенти проєкту IFNMU FM. Також сюрприз приготували студенти факультету підготовки іноземних громадян.

2020 рік видався надзвичайно важким, тож сподіваємося наступний рік принесе довгоочікувану перемогу над пандемією, здоров’я і мир. Ректор, проректори, декани медуніверситету і директор фахового медичного коледжу бажають всьому колективу та всім українцям процвітання та злагоди!

«Дякую всім за той рік, який ми з вами прожили в такий страшний час, за підтримку і розуміння. Ми разом долали цей важкий шлях, — говорить ректор Микола Рожко. — Бажаю, всім здоров’я, здійснення всього запланованого, щоб ми зберегли вірність і підтримку один одного. Нехай наш університет живе і працює, а всі біди обходять його стороною!»

Пізніше ми додамо зворушливий відео-сюрприз від студентів факультету підготовки іноземних громадян. Тож слідкуйте за оновленнями.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
26
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma