Нещодавно доцентка кафедри медичної біології і медичної генетики ІФНМУ Леся Передерко пройшла короткострокові курси підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників на тему «Методика проведення вебінарів, тренінгів та симуляційних ігор у медичному ВНЗ».

Подію організовав Інститут післядипломної освіти Національного медичного університету імені О. О. Богомольця. Також викладачка стала учасником циклів вебінарів «Інструменти фасилітації для проведення ефективних навчальних заходів в онлайн-форматі», організованих фундацією Центрально-Європейської Академії Навчань та Сертифікації.

За словами Лемі Передерко, навчання дали змогу здобути навички та компетенції фасилітатора навчальних заходів, опанувати основні методи фасилітації навчальних активностей та мистецтво створення навчальних просторів в онлайн-форматі. «Нині кафедра працює зі студентами у дистанційному режимі, — говорить доцентка, — тому підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників такого змісту актуальні та необхідні в умовах цього часу оскільки існує потреба в адаптації навчальних продуктів та групових процесів до дистанційного простору».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
15
16
22
24
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma