У середу, 27 січня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулася чергова сесія іспиту Cambridge English: First (FCE) з англійської мови на рівень B2. Нагадаємо, в університеті вже чотири роки діє сертифікований центр підготовки до іспитів Cambridge English Language Assessment (CELA).

Цього разу рівень своїх знань англійської мови підтверджували 12 викладачів і студентів ІФНМУ, а також представник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Іспит відбувався у новому корпусі ІФНМУ по вулиці С. Бандери, 79А, де з минулого року працює кафедра мовознавства. До слова, за цим посиланням можна ознайомитися із презентацією про можливості і потужності кафедри у новому корпусі.

В університеті працювала екзаменаційна команда київського платинового центру Grade Education Centre від Cambridge Assessment English. Супервайзером іспиту виступила керівник екзаменаційного відділу Grade Education Centre Ольга Файзуліна.

Іспит FCE розрахований на рівень B2. Його рекомендують складати тим, хто володіє письмовою та розмовною англійською мовою на рівні Upper Intermediate. FCE оцінює такі навички, як Reading, Use of English, Writing, Listening та Speaking.

Бажаємо всім високих результатів!

Додамо, що минулого тижня в режимі онлайн відбулася організаційна зустріч зі слухачами груп за напрямком підготовки до сертифікаційного іспиту. Традиційно до іспиту FCE готуються три групи, поділені за рівнем знання англійської мови.

Довідково

Сертифікований центр підготовки до іспитів Cambridge English Language Assessment (CELA) діє на базі ІФНМУ з лютого 2017 року. Університет уклав відповідний договір з Київським авторизованим платиновим центром Grade Education Centre. Саме його представники приїжджають приймати кембриджські іспити в ІФНМУ. Минулого року університет черговий раз отримав сертифікат підготовчого центру до кембриджських іспитів і відповідну табличку-логотип.

Навчатися в тренінговому центрі ІФНМУ можуть не лише працівники чи студенти університету, але й усі охочі й зацікавлені люди. Вони проходять тестування, яке визначає, чи можуть вони відразу готуватися до іспиту, чи їм спершу потрібне додаткове навчання. Усе залежить від знань. Для проходження відповідного навчання потрібно звернутися на кафедру мовознавства і скласти пробний тест. Залежно від результатів діагностичного тесту, укладається договір про навчання.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
5
6
7
8
9
10
11
12
14
17
19
20
21
22
28
29
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma