Викладачі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії з курсом фізичного виховання днями взяли участь у тренінгу «Нейрореабілітація в педіатрії. Сучасні концепції фізичної терапії в педіатрії: Типовий розвиток дитини». Заняття відбулися на базі Українського Католицького Університету у Львові.

 

Навчання проходило наживо, що в умовах сучасної епідемічної ситуації є дуже цінним для здобуття не лише теоретичних знань, а й закріплення нових навиків практичними відпрацюваннями.

Протягом двох днів викладачі вивчали перший модуль із трьох запланованих. Тренери акцентували увагу на основних особливостях фізіологічного розвитку дитини від народження. Знаючи фізіологічний розвиток дитини, кожен спеціаліст, зокрема й фізичний терапевт або ерготерапевт, краще розуміє відхилення в її розвитку.

«Ці знання є дуже цінними, оскільки вони дозволять в майбутньому використати їх не лише в роботі, а й у навчальному процесі зі студентами, — зазначає завідувач кафедри професор Ігор Чурпій. — Практичні навички здобуваються та правильно засвоюються лише тоді, коли студент відпрацьовує їх руками під супроводом спеціаліста, а не через екран комп’ютера».

«Збираючи по крихтах знання та вміння, викладачі зможуть на високому рівні навчати студентів і крок за кроком розвиватимуть фізичну терапію в університеті та регіоні, — наголошує Ігор Чурпій. — Це лише початок нового начального півріччя, і ми сподіваємось, що у нас попереду ще багато тренінгів, курсів  та інших видів навчання в офлайн-режимі».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
15
16
22
24
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma