У середу, 24 лютого, чергова група викладачів Івано-Франківського національного медичного університету отримала сертифікати, що підтверджують знання англійської мови. Від початку співпраці ІФНМУ з кембриджським представництвом уже восьма група викладачів успішно склала іспит, з чим ми щиро їх вітаємо.

Викладачі отримали сертифікати за результатами іспиту FCE (First Certificate in English) від Cambridge Assessment English. Власне іспит проходив 27 січня. На базі університету працювала команда київського Grade Education Centre, єдиного в Україні платинового тест-центру з проведення іспитів Cambridge Assessment English. Екзаменувалися 12 викладачів і студентів ІФНМУ, а також представник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Іспит відбувався у новому корпусі ІФНМУ по вулиці С. Бандери, 79А, де з минулого року працює кафедра мовознавства.

Цього року загальнонаціональний карантин ускладнив проведення іспиту, однак адміністрація університету разом із кафедрою мовознавства та екзаменаційною командою Grade Education Centre забезпечили умови дотримання всіх протиепідемічних заходів на відповідному рівні. Зокрема, використовувалися необхідні засоби індивідуального захисту (маски, одноразові рукавички, антисептики). Було продезінфіковано канцелярію та всі поверхні (столи, клавіатури тощо). Кожен учасник проходив температурний скринінг та інформував про те, що не перебував у контакті з потенційно хворими на COVID-19.

Нещодавно ІФНМУ вкотре підтвердив статус сертифікованого центру підготовки до іспитів Cambridge Assessment English. У лютому підготовку до сертифікаційного іспиту розпочали нові групи працівників вишу. Він запланований на червень цього року.

«Щоб навчатися в тренінговому центрі ІФНМУ необхідно пройти тестування, яке визначає, чи можуть вони відразу готуватися до іспиту, а чи їм спершу потрібне додаткове навчання. Усе залежить від знань, – розповідає завідувачка кафедри мовознавства професорка ІФНМУ Світлана Луцак. – Для проходження наступного пробного тестування необхідно звернутися впродовж квітня на нашу кафедру і зареєструватися».

Детальнішу інформацію можна отримати на кафедрі мовознавства за номером телефону (0342) 54-71-08.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma