Щороку Івано-Франківський національний медичний університет завжди радо вітає на Прикарпатті талановиту наукову молодь на традиційній конференції студентів та молодих вчених. Цього року через карантинні обмеження подія відбулася онлайн. Університет публікує матеріали наукового форуму.

Цьогорічна конференція присвячена 75-й річниці з часу заснування ІФНМУ. За цей час університет дав дорогу у світ понад 30 тисячам випускників. Нині у стінах вишу навчається 11 тисяч студентів та інтернів, працює 103 професори та 360 доцентів. «Ми маємо 30 корпусів, які постійно розбудовуються, облаштовуються сучасним обладнанням, щоб студентам було комфортно вчитися, а викладачам – працювати, — наголошує ректор ІФНМУ професор Микола Рожко. — Численні навчально-практичні центри: «Медицина» – 18 залів, «Стоматологія» – 16 залів, «Фармація» – п’ять лабораторій, а також п’ять залів нової перспективної спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія». Усе це дає змогу студентам удосконалити володіння практичними навичками, які будуть необхідні їм у професійному житті. У 10 акредитованих державою науково-дослідних лабораторіях проводяться важливі для медицини і фармації наукові пошуки і дослідження, активно впроваджуються новітні технології. Все це ми робимо для талановитої молоді!»

90-конференція зібрала понад 500 учасників з 18 університетів. У перший день форуму вони презентували свої доповіді на 19 секціях. Другий день був присвячений майстер-класам, яких цього року було 10. Цьогоріч вперше відбулися три майстер-класи для англомовних учасників конференції. Іноземні студенти взяли в них активну участь.

З матеріалами 90-ї конференції можна ознайомитись за цим посиланням. У кінці збірника тез доповідей фотогалерея, присвячена 75-річчю з дня заснування ІФНМУ.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
24
25
26
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma