Працівники кафедри дерматології та венерології Івано-Франківського національного медичного університету з нагоди Днів боротьби з меланомою 2021 пропонують безкоштовно пройти обстеження новотворів шкіри, що потребують огляду.

Для проходження огляду необхідно в період з 24 по 28 травня надіслати на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. коротку інформацію про себе (прізвище, ім’я, по-батькові, рік народження, контактний номер телефону та електронна адреса), а також прикріпити до листа якісні фото утворення, котрі ви бажаєте проконсультувати. Також можна заповнити Google-форму за цим посиланням.

Після опрацювання запиту з науковці ІФНМУ зв’яжуться з пацієнтом і повідомлять інформацію про результати огляду фотографії або ж запросять прийти у визначений день на клінічну базу кафедри — лікувально-діагностичний центр «Медекс плюс» для проведення діагностичної дерматоскопії.

Фото краще зробити з лінійкою біля родимки для встановлення справжніх розмірів. Особливу увагу слід надавати утворенням, що швидко ростуть та змінюють форму, колір, піднімаються над рівнем шкіри, кровоточать.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma