В Івано-Франківському національному медичному університеті в неділю, 23 травня, в режимі онлайн відбувся День відкритих дверей. Керівництво вишу та члени приймальної комісії розповіли про особливості вступу до університету і фахового медичного коледжу у 2021 році.

На жаль, у зв’язку із загальнонаціональним карантином, університет не мав змоги прийняти усіх бажаючих безпосередньо у своїх стінах, аби показати головні корпуси та поспілкуватися наживо. Тому розмова з абітурієнтами відбулась через платформу Teams, пряма трансляція йшла також на YouTube. Однак навіть у такому режимі до онлайн-конференції підключилося понад 200 учасників, які задали чимало запитань.

Як зазначив у вітальному слові ректор Микола Рожко, Івано-Франківський національний медичний університет динамічно розвивається навіть попри пандемію. Центром життя університету є студенти. Саме для ефективного і комфортного навчання постійно розбудовується матеріально-технічна база, працюють численні навчально-практичні центри, сертифіковані лабораторії, є один з кращих в Україні спорткомплексів, басейн. В університеті діють численні студентські організації, кожна з яких має свої сторінки у соцмережах, де розповідає про свою діяльність, події та акції.

Відповідальний секретар приймальної комісії доцент Ігор Сарапук ознайомив із цьогорічними правилами прийому до університету і коледжу та відповів на найчастіші запитання до членів приймальної комісії.

З правилами прийому, переліком конкурсних предметів, програмою вступних випробувань, строками прийому, переліком необхідних документів, вартістю навчання можна ознайомитися у спеціальних розділах на сайті ІФНМУ за цими посиланнями:

Вступ до університету;

Вступ до фахового медичного коледжу.

До вашої уваги запис прямої трансляції дня відкритих дверей (розмова починається на 33-й хвилині):

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma