Першопрохідці отримали дипломи бакалаврів. У четвер, 24 червня, в концертній залі «Арена-Центр» відбулася урочиста церемонія випуску студентів спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія". Івано-Франківського національного медичного університету.

31 студент закінчив навчання і здобув спеціальність, яку чотири роки тому відкрили в університеті. Попри те, що цей фах доволі новий для України, але є дуже затребуваним. Чимало лікувальних закладів відкривають відділення реабілітації і з нетерпінням чекають співробітників. А дехто з нинішніх студентів вже поєднує навчання із роботою за фахом.

Цьогорічні випускники здавали свою підсумкову атестацію спершу комп'ютерним тестуванням, а потім у формі об’єктивного структурованого клінічного іспиту (ОСКІ). Як зазначила під час церемонії голова екзаменаційної комісії директорка Івано-Франківського обласного клінічного центру паліативного допомоги Івано-Франківської обласної ради Ірина Слугоцька, студенти показали дуже високий рівень знань та практичних умінь.

Ректор ІФНМУ професор Микола Рожко наголосив на історичному значенні сьогоднішнього дня. "Ми змогли продовжити навчання в умовах пандемії, ці діти на собі відчули, що означає все робити вперше, - говорить ректор. - Нещодавно ми мали акредитацію цієї програми, і комісія поставила найвищу оцінку за матеріально-технічне забезпечення. Тобто університет вклав душу, сили і гроші для того, щоб створити таку базу. І ми дякуємо нашим першим випускникам за те, що вони разом з нами торували цей шлях, показували, що ще треба доробити і виправити".

Староста випускного курсу Романна Маковійчук і відмінниця навчання Наталія Турляєва у своїй зворушливій промові подякували професорсько-викладацькому складу університету, а також своїм батькам і близьким за підтримку і турботу протягом цих років навчання.

Зазначимо, що ІФНМУ невдовзі збирається отримати ліцензію на підготовку магістрів за цією спеціальності, тож нинішні випускники-бакалаври зможуть підвищити свій освітній ступінь.

В добру путь, дорогі випускники! Здоров'я, наснаги і щастя вам!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
18
19
21
22
25
26
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma