22-24 червня в фаховому медичному коледжі Івано-Франківського національного медичного університету відбулася державна кваліфікаційна атестація випускників за освітньо-професійною програмою «Фармація» спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація».

Спершу 22 червня випускники пройшли теоретичний етап на базі відділу інформаційно-аналітичного забезпечення ІФНМУ. Він проводився методом комплексного комп’ютерного тестування та включав у себе питання з «Основ охорони праці та охорони праці в галузі», «Фармацевтичної хімії», «Фармакогнозії», «Технології ліків», «Організації та економіки фармації» та «Фармакології».

23 та 24 червня студенти складали екзамен на базі кафедри організації та економіки фармації і технології ліків. Практичний етап комплексного кваліфікаційного екзамену проводився на базі навчально-практичного центру «Фармація».

Оцінювалась якість розв’язання типових завдань професійної діяльності фармацевта відповідно до виробничих функцій. Кожен студент розв’язував типові завдання професійної діяльності фармацевта відповідно до виробничих функцій. Студенти отримували завдання з дисциплін «Фармакологія»; «Технологія ліків»; «Організація та економіка фармації», які включали виконання певних ситуативних завдань.

Головою державної кваліфікаційної комісії був комерційний директор ТОВ «Іва-Фарм» Іван Венгринюк. У процесі складання атестації студенти показали глибокі знання та професійне володіння практичними навиками. За результатами іспитів студенти Софія Пташник, Вікторія Качорак, Надія Рошко, Наталія Паньків, Валентина Хмельницька отримають дипломи з відзнакою.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
5
6
8
9
10
12
13
14
15
16
17
21
22
23
24
26
27
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma