У п’ятницю, 25 червня, в залі Івано-Франківського обласного музично-драматичного театру відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам факультету підготовки іноземних громадян Івано-Франківського національного медичного університету.

Цього року дипломи отримали 124 студенти з 15 країн світу. Цей курс пережив рік дистанційного навчання в умовах карантину, але з честю завершив свій шлях на шляху до звання лікаря. Про це у своїх привітаннях говорили представники професорсько-викладацького складу університету.

Стійкість цих студентів відзначив ректор ІФНМУ професор Микола Рожко: «Ми разом пройшли через навчання в умовах карантину, разом ділили радості і печалі, але знайшли спільну мову, здружилися, вчилися і працювали однією командою. Сподіваюся, ви повезете у свої країни тільки добрі враження про наш університет і будете рекомендувати своїм родичам, друзям і знайомим навчатися в Івано-Франківську. Бажаю вам щастя! Будьте добрими і успішними лікарями!».

«Сьогодні ви стаєте лікарями, і тепер люди довірятимуть вам найдорожче, що вони мають — своє здоров’я і життя, — звернувся до студентів проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки) доцент Сергій Кобець. — Ви багато-чому навчилися в університеті, мали клінічну практику, тепер ви можете допомагати хворим людям у своїх країнах. Сподіваюся, ви станете одними з кращих медичних фахівців у світі, а після навчання в Україні наша держава стане для вас другою Батьківщиною. Бажаю вам доброго здоров’я та успіхів!».

Вже традиційно студенти-іноземці старанно готувалися до свого випуску. Вони пошили ошатні мантії, виготовили спеціальні пам’ятні значки. Самі ж студенти підготували концертні номери для колег-випускників. Із пісенним привітанням виступив цьогорічний випускник Дасо Бома Юджин. Перед самим врученням дипломів випускники прийняли присягу лікаря, яку зачитав Огбона Очечукву Охіжіе.

Наприкінці зворушливі слова подяки промовив Овусу Роккі Сарпонг: «Вітаю всіх своїх однокурсників, які зібралися у цій залі, а ще всіх, хто приєднався до нас онлайн. Щиро дякуємо ректорату, адміністрації та усім нашим викладачам за великий вклад, який вони зробили в нас, за те, що вели нас до нашої мрії та підбадьорювали на цьому шляху. Сьогоднішній день був би неможливим без наших Вчителів. Те, ким ми є сьогодні, — завдяки вам. Дуже дякуємо!»

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
24
25
26
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma