У вівторок, 29 червня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулось урочисте засідання Вченої Ради з нагоди випуску студентів медичного коледжу спеціальностей «Лікувальна справа», «Сестринська справа», «Стоматологія ортопедична», «Фармація».

Омріяні дипломи отримали 213 студентів. За словами директора коледжу доцента Олександра Бульбука, цьогорічні випускники гідно пройшли випробування дистанційним навчанням і показали добрий рівень знань під час підсумкової державної атестації. «Діти молодці, вони з усім впоралися, — каже Олександр Бульбук. — Дуже добре, що ми могли повернутися до режиму навчання, який був до карантину. Ми в цей час акцентували навчання на відпрацюванні практичних навичок, тож студенти змогли надолужити пропущене».

За словами ректора університету професора Миколи Рожка до студентів коледжу в університеті особливе ставлення. «Студенти медичного коледжу є наймолодшими в університеті, тому ми по-особливому приділяємо їм увагу, опікуємося ними, — говорить ректор. — Це невгамовні діти, і ось нарешті вони здобули бажану професію. Ми пройшли важкий період дистанційного навчання. Хтось із них піде в самостійну дорослу дорогу, а хтось продовжить навчання в університеті. Це свято цих дітей, їхніх батьків, вони заслужили його своєю працею і навчанням».

Випускниця Вікторія Галюк висловила вдячність дирекції коледжу, ректорату університету та всім викладачам. «Ми відчували постійну турботу, підтримку та розуміння протягом усього періоду навчання, — говорить Вікторія. — Викладачі вклали в нас чимало своїх сил, ділилися своїм величезним досвідом і ми це дуже цінуємо. А ще дякуємо нашим батькам, адже без них нічого цього не було б. Щиро всім дякуємо!».

Наостанок зазначимо, що чимало з нинішніх випускників планують продовжити навчання в університеті. Вони мають можливість поступати одразу на другий курс.

До слова, цього ж дня, 29 червня, у фаховому медичному коледжі почався прийом заяв та документів на навчання. З правилами і умовами вступу можна ознайомитися за цим посиланням. Запрошуємо абітурієнтів!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
17
20
21
22
23
25
27
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma