Завершився 2020/2021 навчальний рік. За доброю традицією, Студентське наукове товариство згадує кращих випускників Івано-Франківського національного медичного університету та Фахового медичного коледжу, які вже зараз роблять свої перші кроки у науці.

Знову, як і кожного року, ми відпускаємо зі стін університету талановиту молодь. Дописана ще одна сторінка їхньої особистої книги під назвою «ІФНМУ». Хоча і непростими були її останні рядки, адже доля внесла свої корективи, та студенти вкотре довели, що немає нічого неможливого для тих, хто вміє вірити, наполегливо працювати та мріяти!

Цьогоріч серед випускників університету члени Студентського наукового товариства, а саме Надія Галій (Гринів), Сергій Фреїк, Марта-Андріана Середюк, Олег Білас, Юлія Філяк, Юрій Скрипко, Богдан Дівнич, Уляна Мойсеєва, Галина Москалик, Назар Галій, Володимир Вовчко, Роман Сокирко, Марія-Вікторія Кривенька.

Кожен з них автор своєї неповторної, унікальної історії, наповненої неабияким змістом, адже саме такими є ті, хто став частиною Студентського наукового товариства. Шість, п’ять чи чотири роки часу, сотні безсонних ночей, десятки написаних наукових праць та проведених експериментів, незліченна кількість відвіданих олімпіад та організованих конференцій і це лише незначна частка того, що з невеликим трепетом та сумом із гордістю водночас можна сказати про них. Не забуваймо й про тих, хто зумів показати свої вміння, поєднуючи участь в декількох організаціях: Юлія Філяк та Богдан Дівнич — пишаємось Вами.

Усім цьогорічним випускникам хочеться сказати, що незважаючи на труднощі, які є неминучими на кар'єрному шляху, старайтесь завжди іти до своєю мрії! Знайдіть щастя в житті, не пропустіть його, зумійте зберегти! Удачі і успіхів Вам на нехай складному, але дуже цікавому життєвому шляху. Бажаємо не розгубити всі найпрекрасніші якості, які є у вас, а навпаки — примножувати та виховувати в собі все найбільш людяне! Пам'ятайте своїх вчителів та завжди пам'ятайте про тих, хто освічував Ваш науковий студентський шлях навіть тоді, коли, здавалось, в себе не вірили навіть Ви самі.

Особливі слова вдячності сьогодні випускники адресують керівниці СНТ та ТМВ професорці Наталії Воронич-Семченко: «Наша дорога Наталіє Миколаївно! Ви завжди були нашою найнадійнішою опорою, підтримкою та мотивацією! Нашим взірцем! Щиро дякуємо Вам за все! Бажаємо якнайбільше щасливих моментів та талановитих науковців!»

«Впродовж навчання Ви перемагали і зазнавали поразок. Ви були щасливими і сумували. Але завжди Ви були активними і креативними! Ви наша гордість! Я бажаю Вам міцного здоров’я, нових успіхів і перемог!» — зичить випускникам Наталія Воронич-Семченко.

Давайте у цій фотогалереї згадаємо окремі миті студентського життя наших юних науковців. Такими випускники залишаться в історії рідної Alma Mater.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma