Викладачі Івано-Франківського національного медичного університету продовжують підтверджувати свої знання англійської мови. У п’ятницю, 16 липня, в університеті відбулось вручення сертифікатів за результатами іспиту FCE (First Certificate in English) від Cambridge Assessment English, який відбувся 12 червня на базі кафедри мовознавства.

У день іспиту в червні на базі ІФНМУ працювала команда київського Grade Education Centre. Це єдиний в Україні платиновий тест-центр з проведення іспитів Cambridge Assessment English. Екзаменувалися 12 працівників університету, а також двоє івано-франківських школярів. Щиро вітаємо всіх, хто успішно склав іспит!

Навчально-тренінговий центр «Іноземні мови для професійного спілкування» функціонує при кафедрі мовознавства з 2013 року, а власне екзаменаційна підготовка до іспитів на рівень B2 ведеться з січня 2017 року. Університет уклав відповідний договір з Київським авторизованим платиновим центром Grade Education Centre. Саме його представники приїжджають приймати кембриджські іспити в ІФНМУ. Минулого року університет черговий раз отримав сертифікат підготовчого центру до кембриджських іспитів і відповідну табличку-логотип.

Як повідомляє кафедра мовознавства, у 2020-2021 навчальному році своє володіння професійною іноземною мовою удосконалювали 59 працівників університету. До іспиту FCE готувалися у першому семестрі 42 слухачі, у другому — 35. Цього року відбулися вже дві екзаменаційні сесії. За результатами іспитів, сертифікати здобули 24 працівники університету.

Навчатися в тренінговому центрі ІФНМУ можуть не лише працівники чи студенти університету, але й усі охочі й зацікавлені люди. Вони проходять тестування, яке визначає, чи можуть вони відразу готуватися до іспиту, чи їм спершу потрібне додаткове навчання. Усе залежить від знань. Для проходження відповідного навчання потрібно звернутися на кафедру мовознавства і скласти пробний тест. Залежно від результатів діагностичного тесту, укладається договір про навчання.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma