У п’ятницю, 27серпня, в режимі онлайн відбулась перша установча нарада між Чеським агентством розвитку та керівництвом Івано-Франківського національного медичного університету. Завдяки цьому міжнародному співробітництву студенти ІФНМУ вже незабаром зможуть працювати на сучасному мультимедійному анатомічному столі.

Участь у спілкуванні з закордонними партнерами взяли ректор ІФНМУ професор Микола Рожко, проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи доцент Тарас Кобрин, декан медичного факультету професор Роман Яцишин, начальник відділу міжнародних зв’язків Віталій Осадець та його заступник Руслан Козовий, начальник навчального відділу доцент Володимир Голуб, завідувачка кафедри анатомії людини професорка Оксана Попадинець.

Слід зазначити, що для участі у міжнародному проєкті наш університет було обрано серед багатьох інших освітніх установ України. Мова йде про передачу сучасного анатомічного стола вартістю близько двох мільйонів гривень. Цей навчальний гаджет допоможе студентам краще оволодіти теоретичними та практичними знаннями в анатомії.

Передбачається, що Чеське агентство розвитку CzechAid після проведення відповідного тендеру зобов’язується налагодити роботу та надаватиме гарантійне обслуговування цього пристрою. Сторони домовилися вже найближчими днями обговорити юридичні та технічні умови майбутньої співпраці.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma