Сьогодні, в першу неділю жовтня, в Україні відзначають День працівників освіти, більш відоме просто як День вчителя. Це головне свято всіх людей, які працюють у сфері освіти. З нагоди Дня вчителя пропонуємо переглянути відеосюжет, де ветерани ІФНМУ діляться своїми спогадами та побажаннями.

Вшановуємо людей цього почесного і благородного фаху, від яких залежать майбутні успіхи і досягнення всієї країни. Зоя Карплюк, Михайло Ковалишин, Микола Кардащук присвятили педагогічній справі понад півстоліття свого життя, передаючи свої знання майбутнім медикам. Вони виховали не одне покоління терапевтів, стоматологів, лікарів різних спеціалізацій, які працюють нині в Україні та за її межами. Вони були і залишаються авторитетними вчителями для багатьох.

«Усьому колективу бажаю здоров’я, творчої наснаги, всіх благ, які можуть бути в житті людини, найбільшого щастя! — зичить колишній доцент кафедри ортопедичної стоматології Микола Кардащук. — А студентам бажаю дійсно бути студентами, а не тільки відвідувачами. Учитися, пізнавати науку з першого дня. В науці — сила творчості людини, бажання жити, творити і пізнавати світ. Пізнавайте об’єктивний і чудовий світ, а в ньому і самі себе!»

Вітаємо весь професорсько-викладацький склад університету, ветеранів вишу та усіх колег-освітян з цим світлим днем! Завдяки вашим старанням і зусиллям весь світ з кожним днем стає грамотнішим, освіченішим і розумнішим. Нехай ваші учні разом з вами досягають неймовірних висот успіху, нехай вам щастить у всіх справах! Бажаємо міцного здоров’я, бадьорості тіла і духу, радості від вашої нелегкої праці та усіляких успіхів в особистому житті!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma