В Івано-Франківському національному медичному університеті відбулась планова перевірка умов проживання іноземних студентів та дотримання ними правил в гуртожитку №2 по вулиці Тролейбусній. Комісія на чолі з деканом факультету підготовки іноземних громадян Дмитром Соломчаком звернула увагу на санітарний стан кімнат, а також приміщень загального користування: кухонь, коридорів тощо.

З кожним роком кількість іноземців в гуртожитку зростає. Як кажуть студенти, зараз найбільше вони очікують початку опалювального сезону, адже різниця між кліматом України та теплих країн Африки, Азії, Близького Сходу колосальна. У зв’язку з цим виникла ідея провести для них майстер-клас з утеплення вікон.

Дехто зі студентів намагається покращити не тільки свою кімнату. Так, студент четвертого курсу Ананд Амріт з Індії власноруч створює квітковий сад – своїми руками ліпить квіткові горщики та розсаджує у них різноманітні рослини.

Зі студентами провели бесіду щодо дотримання карантинних заходів в умовах спільного проживання, ознайомили їх з оновленими правилами проживання в гуртожитку та нагадали правила протипожежної безпеки.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma