В Івано-Франківську в Університеті Короля Данила 22 жовтня вперше відбулися інтелектуальні ігри нескорених «Invictus Animus» за правилами «Що? Де? Коли?». Серед восьми команд-учасниць друге місце посіла «Команда милосердя», до якої увійшли студентки першого курсу Івано-Франківського національного медичного університету.

Гравці відповідали на 30 запитань, на кожне з яких відводилась одна хвилина роздумів. Відповіді писали на папері та віддавали журі. Перемогли ті, хто набрав найбільше правильних відповідей. Подія була присвячена Дню захисників і захисниць України. Участь взяли ветерани та учасники бойових дій, волонтери, представники духовенства, медики, та журналісти.

Капітан «Команди Милосердя» першокурсниця Соломія Федорук каже, що про гру наші студенти дізналися вранці того ж дня. Їх запросила старша викладачка кафедри медичної інформатики, медичної і біологічної фізики ІФНМУ Наталія Остапович, яка, до слова, була членом журі цієї гри. До команди увійшли Соломія Федорук, Софія Роїк і Валерія Огаркова, а також вчителька зі школи №3 і студент духовної семінарії.

«Нам було дуже цікаво, питання були різноманітні, і з сучасності, і історичні, — ділиться враженнями Соломія Федорук. — Приємно, що в нашому місті відбуваються такі події. Ми дуже задоволені, хочемо спробувати ще раз». Відзначимо що серед інших питань студенти-медики дали правильні відповіді на усі, котрі стосувалися медицини.

За друге місце наша команда отримала пам’ятний диплом і торт. А перемогу в грі здобула команда учасників бойових дій «Третя хвиля мобілізації». Третє місце посіла збірна військових капеланів Прикарпаття.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma