Івано-Франківський національний медичний університет продовжує поглиблювати міжнародну співпрацю. У виші відбулась зустріч з головою правління Фонду розвитку Східної та Центральної Європи, експертом з питань проєктного менеджменту, грантових проєктів та стратегічного управління Кшиштофом Лонткою.

З гостем спілкувалися перша проректорка університету професорка Ганна Ерстенюк, декан медичного факультету професор Роман Яцишин, начальник навчального відділу Володимир Голуб, заступник начальника відділу міжнародних зв’язків професор Руслан Козовий, методист навчального відділу, фахівець з акредитації та ліцензування Іванна Озарко та фахівець першої категорії навчального відділу Олена Мельник. Сторони домовились про співпрацю в напрямку грантової діяльності з акцентом на розвиток симуляційного центру для студентів та інтернів.

У переддень візиту до ІФНМУ Кшиштоф Лонтка провів в Івано-Франківську навчальний семінар з підготовки проєктів транскордонного, національного та регіонального співробітництва. У ньому взяла участь Іванна Озарко. За її словами, особливо цікавим та корисним був воркшоп, на якому вчили, як створювати проектну заявку. На семінарі також обговорювали процес пошуку партнерів, визначення цілей та завдань проєктних ідей, планування бюджету тощо. Медичний університет працює у багатьох напрямках міжнародної співпраці, тож такі навчання є дуже цінними і корисними.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
24
25
26
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma