Уже восьмий рік 21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи, день, який уособлює героїзм, силу духу і одвічне прагнення українців до свободи та незалежності. Події, які ми вшановуємо сьогодні, назавжди закарбовані в історії України.

У листопаді 2013 року першою на захист своїх прав і свобод вийшла студентська молодь. Сьогодні студенти продовжують бути прикладом громадянської свідомості, мужності і добросовісності. Так, майбутні медики роблять свій вклад у боротьбу з пандемією — працюють у лікарнях, волонтерять у центрах масової вакцинації населення. Чимало вчорашніх студентів нині зі зброєю в руках захищають незалежність України на Сході.

Для українців немає нічого дорожчого, ніж Гідність і Свобода, і під час Революції Гідності ми відродилися як сучасна європейська нація, нація гордих і вільних людей. Нині перед лицем збройної агресії, гібридної війни та пандемії маємо бути єдиними та згуртованими.

Пам’ятаймо відданість Героїв Небесної Сотні, всіх українських воїнів та шануймо їхню самопожертву для кращого майбутнього держави та всього українського народу!

Слава Україні! Героям Слава!

Ректорат ІФНМУ

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma