Українська фармацевтична студентська асоціація продовжує свою активність і ділиться враженнями від навчань та зустрічей. Студенти ІФНМУ учасники організації влаштовують зустрічі з фахівцями фармацевтичної галузі, де обговорюють майбутнє, проблеми та перспективи.

Студенти мали онлайн-зустріч з HR-менеджеркою компанії «Фармак» Лілією Оропай. Вона розповіла про важливі питання практики, працевлаштування та можливості, які надає це підприємство майбутнім фармацевтам.

Ще одна зустріч відбулася з Наталією Кондик, начальницею відділу клінічної документації та закупок компанії «Biomedica cro». Вона розповіла про сучасні перспективи клінічної галузі. «Biomedica cro» — це біотехнологічна компанія, яка збирає біопроби людини через широку мережу партнерських лікарень в Україні та постачає їх по всьому світу для доклінічних досліджень. Студенти відкрили для себе нову професію у галузі фармації — менеджер клінічних досліджень.

Вже 2грудня відбудеться зустріч з представниками аптечної мережі «Здорова Родина» щодо вибору кар‘єрного шляху у фармації. Що робити випускникам після закінчення університету та над чим працювати студентам протягом навчання? Розмова буде цікавою. Приєднуйтеся!

УФСА – це перша в Україні громадська організація, яка представляє інтереси студентів-фармацевтів, надає їм можливість додаткового професійного фармацевтичного та особистісного розвитку. Почала свою діяльність в ІФНМУ цього року. «Успіх починається з саморозвитку і самовдосконалення», — кажуть учасники УФСА і запрошують долучатися до їх гурту.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
17
20
21
22
23
25
27
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma