На базі виїзного відділення Івано-Франківського обласного клінічного центру паліативної допомоги нещодавно відбувся дводенний тренінг для волонтерів у паліативній допомозі. Участь взяли 10 волонтерів з Харкова та 10 студентів фахового медичного коледжу Івано-Франківського національного медичного університету.

Навчання провели фахівці з Польщі Єва Панкевич, Магдалена Зарембська, та Мечислав Пузевич. Учасники мали чимало командних завдань, ділилися досвідом волонтерської діяльності.

Два дні пройшли дуже насичено і пізнавально. «Було цікаво дізнатися про досягнення досвідчених волонтерів, їхні подальші плани, виконувати разом командні завдання, — ділиться враженнями студентка четвертого курсу Ганна Морохова. — Ми описували і малювали свого ідеального лідера волонтерів, уявляли себе деталлю приладу, щоб зрозуміти його механізм, розповідали про свій життєвий досвід та мали ще багато інших цікавих завдань».

Адміністрація і студенти фахового медичного коледжу ІФНМУ висловлюють вдячність директорці Івано-Франківського обласного клінічного центру паліативної допомоги Ірині Слугоцькій за плідну співпрацю. Подія відбулась у рамках польсько-українського проєкту «Польська допомога – Елеос Україна» та проєкту «Підвищення рівня якості паліативної допомоги в Івано-Франківській та Харківській областях України».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
12
13
14
15
21
25
26
27
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma