У неділю, 3 липня, у середмісті Івано-Франківська відбулася інтелектуальна гра у форматі «Що? Де? Коли?». Студентську медичну спільноту представили першокурсники.

Благодійну гру "4-5-0" організували в Палаці Потоцьких, а за лідерство змагалися 11 команд, серед яких і команда першокурсниць "Джавеліна" з Івано-Франківського національного медичного університету.

Дівчата вже вдруге спробували свої сили в інтелектуальній грі, а їхній дебют відбувся у "Битві нескорених", приуроченій до Дня захисника України. Як розповіла капітан команди Софія Роїк, цього разу частина питань була пов'язана з війною, а участь в трьох турах – доволі непростим тестом на інтелект. Софія відзначає доброзичливу й дружню атмосферу заходу, дякує наставникам за пропозицію взяти участь.

photo 2022 07 06 17 30 01

"Окрім можливості перевірити свої інтелектуальні здібності, учасники мали не менш важливу місію – допомогти ЗСУ. І чудово, що нам це вдалося, адже відгукуватися на потреби військових сьогодні – наш обов'язок", – зазначила одна із організаторів події, учасниця журі, доцентка кафедри медичної інформатики, медичної і біологічної фізики Наталія Остапович.

Умовою участі в грі був грошовий  благодійний внесок від команди. Таким чином, 11 команд-учасниць зібрали 8 тис. 400 грн. Окрім того, 2 тис. 500 грн. передав міський Туристично-інформаційний центр. У результаті організатори вирішили передати 10-ій окремій гірсько-штурмовій бригаді "Едельвейс" 11 тис. грн. До речі, у складі бригади несе службу  один з учасників клубу "Що? Де? Коли?", дослідник історії Станиславова Іван Бондарєв. Питання для гри підготували київські редактори, а команда-переможець отримала в дарунок екскурсію Івано-Франківськом.

Бажаємо нашій команді студентів не зупинятися на досягнутому, і нехай інтелектуальні перемоги пришвидшать  таку бажану для всіх українців перемогу нашого війська на фронті.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma