З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну  працівники університету стали на захист держави. Їм дякують за мужність та професіоналізм.

Уже вдруге у  лавах Збройних сил України викладач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії з курсом фізичного виховання Івано-Франківського національного медичного університету Андрій Макогін.

"Коли почалася повномасштабна війна, не було сумніву, щоби йти захищати Україну, — говорить Андрій Макогін. — Маємо вибороти із побратимами майбутнє нашої країни...".

Служить Андрій Макогін у Національній гвардії на посаді стрільця та санітарного інструктора, а в цивільному житті займається реабілітацією  дітей в Івано-Франківській міській дитячій клінічній лікарні та відповідає за клінічну практику студентів спеціальності  227 "Фізична терапія, ерготерапія".

У понеділок, 25 липня, Андрія Макогона відзначили подякою  Міністерства охорони здоров‘я України за вагомі досягнення у професійній діяльності та сумлінну працю.

"Андрій Петрович сумлінний, скромний, відповідальний викладач, є прикладом для студентів та всіх нас, його колег", — говорить   доцентка кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії з курсом фізичного виховання  Наталія Голод.

Приєднуємося до привітань, дякуємо нашому колезі за приклад мужності, службу та захист!

Разом до перемоги!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
5
6
7
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
24
25
26
27
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma