Із сумом повідомляємо про важку втрату в колективі Івано-Франківського національного медичного університету – передчасну смерть викладачки Бацур Марії Іванівни.

"На 35-му році життя передчасно обірвалося життя нашої колеги – світлої,  хорошої, доброї, чуйної Марії Іванівни Бацур", – повідомляє колектив кафедри загальної практики (сімейної медицини).

Спокійна, завжди усміхнена і готова допомогти, – такою запам'ятають Марію Бацур її колеги та студенти, яких вона дуже любила, і це було взаємно.

"Просто немає слів. Марія Іванівна була така класна, проста, все чітко та гарно  пояснювала. Ми любили приходити до неї на пари, часто разом обговорювали наше професійне майбутнє, – діляться спогадами студенти-медики. –  Вона приводила нас до пацієнтів і пояснювала наскільки потрібна наша професія, що ми потрібні Україні та від нашого професіоналізму залежатиме її майбутнє".

photo 2022 07 29 21 02 36

Марія Іванівна була завжди доброю та приязною до нас, студентів. У всьому. Пам'ятаю, як одного разу вона подзвонила до мене й привітала з народженням синочка, – поділилася спогадами студентка Каріна Жибак. – Це шокуюча новина. Надто швидко вона пішла від нас… Нехай спочиває з Богом".

Колектив університету приносить щирі співчуття директорці університетської клініки Марії Семотюк з приводу передчасної смерті доньки: "Розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай Господь полегшить гіркоту втрати, прийме в свої обійми Її світлу душу, допоможе перенести цю гірку хвилину. Вічна світла пам’ять".

Прощанння та похорон відбудуться у суботу, о 10.00 з церкви св. Петра та Павла (вул. Набережна ім. Василя Стефаника, 28В).

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
7
9
10
11
12
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma