У вівторок, 2 серпня, відбулася онлайн-зустріч дирекції коледжу ІФНМУ з канадськими фахівцями з розвитку симуляційної медицини.

Онлайн-зустріч з паном Романом Тимчальом, фахівцем з розвитку симуляційної медицини, (ACLS/BLS Simulation specialist Sunnybrook Health Science Center (м. Торонто, Канада) відбулася в університеті вже вдруге.

Цього разу Івано-Франківський національний медичний  університет представляв директор фахового медичного коледжу ІФНМУ Олександр Бульбук, який обговорював із колегами  з-за кордону партнерство та співпрацю у галузі медсестринства. «Цінуємо нашу взаємодію та вже працюємо у напрямку розвитку симуляційної медицини, – говорить  Олександр Бульбук. – Також обговорюємо майбутні плани щодо розвитку партнерства з канадськими коледжами». Сторони ділилися напрацюваннями та баченням  пріоритетних у розвитку напрямів, зокрема,  академічної мобільності студентів та викладачів.

В онлайн-засіданні також взяли участь представники Технологічного інституту Онтаріо, серед яких координаторка Програми зв’язку між RPN і BScN та професорка, медсестра/ад’юнкт-професор спільної Програми медсестринства в технічному університеті Онтаріо – Даремський коледж (OT-DC) Леслі Грехемті доктор філософії, доцентка і директорка Програми медсестер Сью Коффі.

Нагадаємо, що 20 липня відбулася онлайн-зустріч  групи представників  ІФНМУ з канадськими фахівцями із симуляційної медицини у рамках проєкту з впровадження симуляційних методів навчання.

Нещодавно університет отримав від канадських колег сучасні роботизовані манекени для симуляційного центру.

Керівництво університету та дирекція коледжу дякують канадським колегам за підтримку в такий непростий для України час.

Dear friends! We want to thank you for your support at this difficult time for our country!

Довідково:

Із початком війни Канада виділила Україні понад 245 млн. дол. на гуманітарну допомогу, а також понад 131 млн.дол. військової допомоги.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
9
10
11
14
15
16
17
18
19
22
23
24
25
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma