Сьогодні українське юнацтво вперше відзначає своє свято разом з однолітками з інших країн. Івано-Франківський національний медичний університет шле найтепліші вітання своїм студентам, викладачам, випускникам та абітурієнтам з нагоди Міжнародного дня молоді.

Ваше свято випало в нелегкий час для країни та світу, але Ви з мужністю прийняли всі виклики і гордо боретеся з ними. Ви довели усьому світу, що українська молодь - свідома, креативна, наполеглива, розумна і відповідальна. Ваша сміливість захоплює та надихає.

Реалії сьогодення змусили Вас зустрічати цей день опікуючись пораненими в лікарнях, займаючись волонтерством, відстоюючи інтереси держави  за кордоном та риючи окопи на війні з загарбниками. Бажаю Вам сили, наснаги, терпіння та працелюбності для подальшої боротьби кожен на своїх фронтах! Майбутнє України та світу у Ваших руках, зробіть усе можливе для їх процвітання та миру!

Дорогі студенти, колишні і теперішні, ми пишаємось кожним з Вас, вчимося у Вас, радіємо здобуткам та досягненням! Творіть, працюйте, перемагайте, і головне - бережіть себе!

 Чекаю зустрічі, Ваш ІФНМУ.

 

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
6
7
8
9
10
11
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
26
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma