Івано-Франківський національний медичний університет продовжує будувати дружні партнерські стосунки з Університетом Святого Георга у Лондоні (St Georges, University of London) у рамках програми Twinning ("Ініціатива єднання").

У п'ятницю, 26 серпня, відбулася перша онлайн-зустріч з Дереком Болдвісоном (Derek Baldwison), - директором з партнерства та якості Лондонського університету-побратима. Представниками ІФНМУ виступили Ректор Микола Рожко, перший проректор Ганна Ерстенюк, проректор з міжнародних зв'язків Сергій Кобець, начальник відділу міжнародних зв'язків Віталій Осадець та старший інспектор відділу Юлія Гаврих. Презентувала наш університет заступниця начальника відділу міжнародних зв'язків  по роботі з іноземними громадянами та представниками іноземних держав Христина Лесів.

Під час зустрічі учасники програми дізнались більше про університети одне одного, поділилися своїм баченням перспектив від участі в "Ініціативі єднання".

У свою чергу, ІФНМУ звернув увагу на потребі допомоги у модернізації симуляційних центрів. З боку Університету Святого Георга у Лондоні надійшли пропозиції щодо розвитку у сфері наукових досліджень, допомоги у підготовці навчальних онлайн-курсів для студентів та викладачів; також партнери готові розвивати студентські проєкти, докластися до покращення ментального здоров'я студентів, що є важливо у важкий воєнний час.

Наразі університети мають підписати Меморандум про співпрацю і погодити наступну зустріч, де планують детальніше обговорити напрями та способи співпраці.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma