У суботу, 17 вересня, в ІФНМУ відбудеться перший Ескулапівський науково-практичний стоматологічний форум для студентів "Посмішка майбутнього: яка вона?"

Подію організовує студентська редакційна колегія університетської газети "Ескулап-ІФ". Цікаві теми і практика від професійних стоматологів, серед яких ректор університету, член-кореспондент Національної академії медичних наук України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, заслужений діяч науки і техніки Микола Рожко, вчений-винахідник, завідувач кафедри ортопедичної стоматології ІФНМУ Зіновій Ожоган, професор, завідувач кафедри терапевтичної стоматології ІФНМУ Віталій Герелюк, доцент кафедри хірургічної стоматології Андрій Пантус, а також запрошені лектори з інших міст.

 Молодих стоматологів представить голова осередку Асоціації студентів стоматологів, спеціалістка з терапевтичної стоматології, організаторка форумів та виставок тернополянка Юлія Кіцьо.

 Лекційна частина заходу пройде у приміщенні бібліотеки університету,  практична -  в одній зі стоматологічних приватних клінік.

IMG 6705

"Допомогти нашим колегам-медикам на передовій - це наш обов‘язок, а яким способом, вирішує кожен самостійно. Ми з ескулапівцями вирішили поєднати навчання з благодійністю та організувати для студентів-стоматологів цікаве неформальне навчанням. Крім того, хочемо показати іншу сторону освіти поза парами. Як бачимо із зацікавленості до заходу, чимало студентів прагнуть здобувати знання поза навчальним процесом", - говорить Іванна Олійник, студентка шостого курсу медичного факультету Івано-Франківського національного медичного університету, редакторка студентської редколегії газети ІФНМУ "Ескулап-ІФ".

За словами ескулапівців, мозок у неформальній атмосфері опрацьовує інформацію швидше й ефект від такого навчання часто приность більше користі.

Більше інформації про форум шукайте у соцмережах на сторінках "Ескулап-ІФ" в телеграмі та інстаграмі .

Охочих взяти участь у форумі організатори запрошують реєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1-LHQrNNkRVi8QGxrp5404k72p1n6V_NX3QeGA2IhW-E/edit

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
24
25
26
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma