У КНП "Лисецька лікарня Лисецької селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області" відбувся День відкритих дверей.

Завітали до установи засновники з Лисецької селищної ради - голова громади Анатолій Рущак та його заступник Іван Говера. Запрошено на промоційний захід й представника Івано-Франківського національного медичного університету, проректора з науково-педагогічної та лікувальної роботи Тараса Кобрина, адже лікарня є клінічною базою Університету, генерального директора ТОВ "Медекс-Плюс" Віктора Фіщука,  а також керівників лікарень та завідувачів лікарських амбулаторій загальної практики сімейної медицини, фельдшерсько-акушерських пунктів, очільників територіальних громад колишнього Тисменицького району.

photo 5321494235733671997 y

Адміністрація лікувального закладу провела для гостей та колег-медиків екскурсію оновленою лікарнею, де зараз йде завершення реконструкції недіючого приміщення старої поліклініки під нове геріатричне відділення. Гості мали змогу особисто побачити зміни, через які проходить медзаклад після адміністративної та медичної реформ, намагаючись стати конкурентоспроможним надавачем медичних послуг. Нагадаємо, що до адміністративно-територіальної реформи лікарня обслуговувала чи не увесь колишній Тисьменицький район як центральна районна, а нині - перебуває на утриманні Лисецької селищної ради. 

Керівники відділень КНП "Лисецька лікарня" ознайомили з переліком медичних послуг, які може отримати пацієнт з будь-якої територіальної громади. Маючи належну матеріально-технічну базу, а головне - висококваліфікований персонал, Лисецька лікарня завжди відкрита для пацієнта.

photo 5321494235733671996 y

Відео з події на ютуб-каналі Лисецької територіальної громади за посиланням .

 

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma