17 листопада, в Міжнародний день студента, в Івано-Франківську організували історичну подію – закладання капсули часу.

Метою такого заходу було задокументувати важливі для нас цінності, описати особливість і важливість сьогоднішньої сторінки історії як нації в цілому, так і окремих особистостей. Так, охочі студенти івано-франківських навчальних закладів написали листи з побажаннями для наступних поколінь. До такої акції долучився й Івано-Франківський національний медичний університет на чолі з ректором Миколою Рожком.

До слова, цю капсулу закопали на території ЖК «Княгинин» та відкриють в рік святкування 100-ї річниці Незалежності України (через 69 років, у 2091 р.).

Свої листи-послання вклали всі, хто бажали та прийшли на подію, а вищі навчальні і професійні заклади нашого міста представляли активні студенти.

Також міський голова Руслан Марцінків урочисто нагородив подяками і грамотами студентів вишів нашого міста за активну громадську і волонтерську діяльність на благо громади та країни.

Очільник громади підкреслив, що ми повинні щодня дякувати нашим захисникам за те, що маємо нагоду тут у тилу збиратися та проводити подібні події, відчуваючи себе у безпеці.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma