Громадська організація Seb&Co під керівництвом професора, завідувача кафедри травматології, ортопедії і невідкладної військової хірургії ІФНМУ Вадима Сулими провели оновлений вишкіл з домедичної допомоги в умовах війни.

Учасники мали можливість теоретично ознайомитися з алгоритмом MARCH та практично відпрацювати навички надання домедичної допомоги на сучасних манекенах зі штучною кров‘ю.

«Я ходила на ваші вишколи ще до того, як це стало мейнстрімом! Саме професор Сулима та його команда в березні цього року показали мені турнікет та навчили користуватися ним», – ділиться учасниця вишколу Катерина Русоцька у своїх соцмережах.

На оновлений вишкіл завітала й представниця UPSHIFT (глобальна інноваційна програма ЮНІСЕФ) – Олена Куваєва, яка була менторкою команди під час виборювання гранту.

«Сьогодні команда Seb&Co зробила апробацію оновленого вишколу з муляжами, бинтами, накладками й іншими прикольними штуками, назв яким я й не згадаю. І все було на найвищому рівні! А далі – більше. Маємо план ще принаймні на 4 вишколи.

Але я знаю Seb&Co: де 4, там і 8! Можливо, не лише в Івано-Франківську» – коментує Олена.

Для створення максимально наближених до ситуації умов, команда Seb&Co змоделювала драматичну яву з потерпілими після вибуху. Наприкінці вишколу всі учасники отримали корисні подарунки.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma