Нещодавно асистентка кафедри мікробіології, вірусології та імунології ІФНМУ Вікторія Процюк розпочала наукове стажування в одному із найрейтинговіших закладів вищої освіти Канади – Університеті міста Гуелф, провінція Онтаріо.

Молода науковиця виграла грант у рамках академічної програми для здобувачів ступеня PhD «Experiential Learning for Visiting International Research Students» (Емпіричного навчання для запрошених іноземних аспірантів), за результатами якого отримала запрошення на річне наукове стажування на базі кафедри молекулярної та клітинної біології.

У межах програми асистентка Вікторія Процюк в лабораторії під керівництвом Dr. Rebecca Shapiro (Ребекки Шапіро) працює над дослідженнями в галузі вивчення механізмів стійкості до протигрибкових препаратів та тестування нових протигрибкових препаратів. Також упродовж періоду стажування передбачена участь у міжнародних конференціях та форумах.  

«Для нас, молодих науковців, дуже важливо, що наш університет підтримує міжнародну академічну мобільність. Саме завдяки цьому ми маємо добру нагоду обмінюватися досвідом, саморозвиватися та приносити користь вітчизняній медичній науці. Наукові дослідження, над якими я зараз працюю, стануть ґрунтовним доповненням до моєї дисертаційної роботи. Також отримані результати матимуть практичне застосування в медицині», - зазначає Вікторія Процюк.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma