Сьогодні в Україні найчитальніший день року — Всеукраїнський день бібліотек. Вітаємо усіх працівників бібліотечної справи з професійним святом!

Всеукраїнський день бібліотек відзначається в Україні 30 вересня вже понад п'ятнадцять років. Це професійне свято працівників близько 40 тисяч українських бібліотек.

Сучасний читач одночасно читає, пише, слухає, говорить, приймає й розсилає повідомлення, тому наукова бібліотека Івано-Франківського національного медичного університету також стає сучаснішою та адаптується до потреб відвідувачів. У бібліотеці користувачі можуть працювати в Інтернет-мережі, отримати доступ до Wi-Fi. Основним в роботі бібліотеки залишається якісне комплектування фонду інформаційними ресурсами на різних носіях.

Керівництво університету також усвідомлює важливість бібліотеки для вишу, і постійно збільшує фінансування для придбання навчальних та періодичних видань. Так, за неповний 2020 рік закуплено літератури на понад 2,3 мільйони гривень.

Всеукраїнський день бібліотек — відмінний привід здути пил зі свого читального квитка й дізнатися, що з новинок з’явилося в фондах. А можна просто провести цей вечір за читанням. Адже читати не шкідливо, шкідливо не читати.

Шановні покровителі каталогів та картотек, володарі книжок та книжних полиць, періодичних видань, газет та журналів, бажаємо творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів!