У вівторок, 6 лютого, у гуртожитку №4 Івано-Франківського національного медичного університету студенти зібралися, аби вшанувати пам'ять одного з найпопулярніших українських співаків – Андрія Кузьменка, лідера гурту «Скрябін».

У теплій душевній атмосфері студенти фахового медичного коледжу, медичного та стоматологічного факультетів виконували пісні легендарного гурту, слухали про життєвий шлях Андрія Кузьменка.

Організатором заходу став заступник директора з виховної роботи фахового медичного коледжу Володимир Левандовський з допомогою відділу інформаційно-аналітичного забезпечення, коменданта гуртожитку Лілії Несторівни, старости гуртожитку Василя Калуша.

«Ідея вшанувати памʼять Андрія Кузьменка (більш відомого як Кузьма Скрябін) виникла давно, а її втіленню посприяв квартирник, який влаштували студенти EMSA в листопаді 2023 року», – зазначають організатори.

Присутніми на вечорі пам’яті були не тільки мешканці четвертого гуртожитку, але й гості, а також представники адміністрації університету. Пісні, які лунали в актовій залі, знають усі, тому й виконавцям співати було легко: була підтримка.

«У майбутньому будемо проводити схожі заходи і в інших гуртожитках та локаціях університету. Дякуємо Збройним Силам України, що дали можливість здійснити маленькі мрії!» – підсумовує Володимир Левандовський.