У середу, 13 березня, на спорткомплексі Івано-Франківського національного медичного університету провели змагання з гирьового спорту серед студентів.

Учасники продемонстрували гідні результати, а змагання, як завжди, відбулися у теплій і дружній атмосфері. Студенти уважно слідкували за виступами один одного, підказували колегам-спортсменам і підтримували їх.

Варто зазначити, що студентська збірна команда ІФНМУ з гирьового спорту на чолі з тренером Романом Михальчуком – одна з найсильніших в Україні:  наприкінці лютого наші студенти стали срібними призерами Чемпіонату України з гирьового спорту серед студентів ЗВО.

У командному заліку перемогу здобули студенти медичного факультету, друге місце посіли студенти фахового медичного коледжу ІФНМУ, третє місце у студентів фармацевтичного факультету. На четвертій сходинці – студенти стоматологічного факультету

Переможцями змагань з гирьового спорту стали:

Чоловіки

до 73 кг — Андрій Палюк

до 80 кг — Дмитро Мельник

понад 80 кг — Юрій-Максим Студент

Жінки

до 60 кг — Валентина Лопачук

до 70 кг — Оля Приходько

понад 70 кг — Софія Обаль

На змагання завітали в.о. ректора Руслан Козовий, в.о. заступниці ректора з виховної роботи Марія Гуцол, завідувач кафедри фізичного виховання, спортивної медицини та ерготерапії Володимир Левко, щоб підтримати учасників, а також вручити переможцям і призерам  грамоти.