Днями в Івано-Франківську відбулися урочисті заходи з відзначення Дня фізичної культури і спорту. Представники влади міста і області вручили почесні відзнаки працівникам галузі. Серед нагороджених були й викладачі Івано-Франківського національного медичного університету.

У п’ятницю, 13 вересня, напередодні Дня фізичної культури і спорту, який щорічно відзначається у другу суботу вересня, голова Івано-Франківської облдержадміністрації Денис Шмигаль та голова обласної ради Олександр Сич привітали прикарпатських спортсменів із професійним святом.

Під час урочистостей ветеранів спорту, переможців змагань та тренерів нагородили подяками та відзнаками. Почесну грамоту управління спорту Івано-Франківської ОДА за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту на Прикарпатті отримав доцент кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Володимир Левко.

Наступного дня у Палаці Потоцьких відбулося свято спорту «Спортивним бути модно», яке організував департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міськради. В рамках святкування нагородили спортсменів, тренерів, працівників галузі фізичної культури і спорту а також ветеранів спорту – людей, які присвятили життя улюбленій справі. Директор департаменту Віталій Матешко вручив пам’ятну відзнаку Заслуженому майстру спорту України, старшому викладачу кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Роману Михальчуку. Він виховав у стінах університету цілу плеяду спортсменів-гирьовиків, серед яких перший в ІФНМУ чемпіон світу з гирьового спорту, майстер спорту міжнародного класу Олександр Шваб.

Нагадаємо, днями в ІФНМУ теж відбулася подія, присвячена Дню фізичної культури і спорту. На спорткомплексі університету по вулиці Целевича, 34 відкрився новий сучасний тенісний корт з ґрунтовим покриттям.