Днями свою першу гру у новому навчальному році провела студентська збірна команда з бакетболу Івано-Франківського національного медичного університету. У спортзалі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання відбвся товариський матч з БК «Калуш-ПНУ».

Гра почалась з приємної події. Ректору ІФНМУ професору Миколі Рожку вручили подяку Федерації баскетболу України «за організацію та підготовку заходів з баскетболу 3х3, участь команди університету в «Суперлізі 3х3». Також цей матч став першим після того, як у цому залі влітку встановили новеньке електронне табло. Тож спортивні матчі тепер матимуть якісно вищий організаційний рівень.

Товариська гра завершлась нічиєю 64:64, і команди вирішили не визначати остаточного переможця. Тож перемогла дружба.

Як зазначає тренер студентської збірної команди ІФНМУ з баскетболу, доцент кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Роман Михайленко, нашу команду чекає насичений спортивний сезон. Студенти медики знову планують заявитися у Суперлігу 3х3, а також взяти участь у чемпіонаті області з баскетболу серед аматорських команд, де, нагадаємо, минулого сезону вони посіли друге місце.