Громадська організація Seb&Co разом із завідувачем кафедри травматології, ортопедії і невідкладної військової хірургії ІФНМУ, професором В.С. Сулимою продемонстрували навички з домедичної допомоги на зустрічі «ЮНІСЕФ: Молодь для України. План відновлення» у Києві.

Захід у столиці відвідали багато відомих гостей: представники посольств, українського бізнесу та недержавних організацій, а також перша леді України Олена Зеленська і посол доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блум.

«Освічені люди, які вміють мислити, вміють набути й застосувати знання, – це те, що потрібно для перемоги. Дякую вам, що ви вчитеся – для себе й для країни.

Моя окрема подяка нашим друзям із ЮНІСЕФ за те, що весь рік вони проводили для підлітків безліч заходів, допомагали розвиватися й навчатися. І цей наш захід – якраз такий приклад. Підтримка дуже важлива. Вона допомагає не здаватися», – зазначила Олена Зеленська.

Нашу ГО Seb&Co нагородили почесною відзнакою у категорії «Самозарадність у надзвичайних ситуаціях» за розробку медичної гри VYSHKIL.