Сьогодні, шостого квітня, із використанням застосунку Teams відбулося засідання Педагогічної ради фахового медичного коледжу ІФНМУ. Значну увагу приділили обговоренню особливостей проведення цьогорічної випускної атестації.

Заступник директора з виховної роботи Володимир Левандовський провів аналіз стану виховної роботи у Коледжі: студенти є активними учасниками культурного дозвілля, а також спільно з кураторами беруть участь у благодійних заходах.  

Методистка коледжу Олександра Федорак доповіла колективу про стан проведення атестації педагогічних працівників. Так, на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» претендують семеро викладачів, на присвоєння педагогічного звання «викладач-методист» – двоє викладачів Коледжу.

Заступниця директора з навчальної роботи Світлана Шулепа виступила з доповіддю «Педагогіка партнерства» й ознайомила членів Педагогічної ради з сучасними підходами в педагогіці.

Завідувач навчально-виробничою практикою Віталій Глов’як висвітлив особливості організації виробничої та переддипломної практик студентів фахового медичного коледжу ІФНМУ.

Директор фахового медичного коледжу доцент Олександр Бульбук доповів колективу про потреби практичної охорони здоров’я щодо підготовки фахівців у фаховій передвищій освіті, про стан підготовки до атестації випускників.

Педагогічна рада схвалила  Положення про організацію та порядок проведення атестації випускників у 2023 році та оновлені освітньо-професійні програми рівня фахової передвищої освіти ОПП «Сестринська справа», ОПП «Фармація, ОПП «Стоматологія ортопедична».

Педагогічна рада підтримала звернення дирекції коледжу із пропозицією про запровадження в університеті курсів підвищення кваліфікації викладачів закладів медичної освіти. На завершення засідання директор окреслив проблеми, плани та перспективи роботи коледжу.