Студенти Івано-Франківського національного медичного університету нещодавно повернулися з Румунії, де брали участь у Міжнародному медичному конгресі для студентів-медиків “Medicalis”, що відбувся в місті Клуж-Напока (Румунія).

Івано-Франківський національний медичний університет на даному конгресі представляли Христина Гафійчук, Богдана Левицька, Світлана Середко та Надія Дутчин. Студентки отримали цінний досвід та залишились задоволеними представленою можливістю поглибити свої знання в медицині.

«Це був неймовірний досвід, який надав нам можливість розширити свої знання в медичній сфері та поспілкуватися з колегами з усього світу. Я відвідала воркшоп з брахіотерапії та лекції, де змогла засвоїти багато корисної інформації і познайомитись з іншими учасниками події, – говорить учасниця конгресу, п’ятикурсниця медичного факультету Надія Дутчин. – Щиро дякуємо Івано-Франківському національному медичному університету за можливість взяти участь в цьому заході!»

Зазначимо, що організацією конференцій опікувались відомі лікарі країни та поважні медичні центри Європи, Азії та США.

Конгрес запропонував багато можливостей у вигляді семінарів та організованих конференцій. Учасники відточували свої медичні навички та спілкувалися на соціальних заходах, які об'єднують людей з різних куточків світу в невимушеній атмосфері та сприяють їхньому соціальному та культурному розвитку.