00

        З метою виховання патріотизму, поглиблення знань з історії України, української мови, культури та поваги до традицій нашого народу викладачі медичного коледжу та працівники університетської бібліотеки організували і провели  квест «Козацтво – слава України».

        У заході взяли участь студенти 1 курсу медичного коледжу ІФНМУ. Учасники гри  були поділені на два курені і активно та дружно співпрацювали, розв’язували завдання з історії, української мови, культурології, переглянули кліп «Український гопак», декламували вірші, співали пісні.

         У спортивній розвазі «Дартс» студенти  із завзяттям змагалися на спритність, увагу, просторове мислення, влучність ока і твердість руки.   Дівчата і хлопці метали дротики у мішень.

         Володимир Левандовський – голова журі, заступник директора з виховної роботи фахового медичного коледжу, Світлана Ромашко, завідувачка відділу обслуговування бібліотеки, Ярослава Калин і Наталія Винник, викладачки кафедри українознавства і філософії, визначили переможців. Перемогу здобула команда «Другий курінь», яку нагородили медалями та українською символікою – ТРИЗУБОМ!

         Працівники бібліотеки центрального читального залу підготували книжкову виставку «Від роду до народу, слався Україно».

         Завдяки таким заходам ми виховуємо нашу молодь – майбутнє України.  Дякуємо студентам і викладачам за співпрацю.