Студенти і викладачі Івано-Франківського національного медичного університету продовжують робити добрі справи. 81 група другого курсу разом зі своєю кураторкою Марією Гуцол зібрали допомогу для двох лікувальних закладів міста.

У понеділок, 21 грудня, студенти передали ліки для маленьких пацієнтів дитячого онкогематологічного відділення обласної дитячої клінічної лікарні. Минулого тижня юні доброчинці разом із благодійним фондом «Милосердя і здоров’я» передали міській клінічній лікарні №1 засоби догляду для пацієнтів, інвалідний візок і ходунки.

«Дуже тішить, що попри карантин і дистанційну форму навчання студенти організувались, зібрали кошти і ми закупили цю допомогу, — говорить Марія Гуцол. — Діти поставилися до цього дуже відповідально. Вони самі вирішили, що допомагати будуть саме ліками, і я вважаю, це дуже правильно у нинішній важкий час. Дякую всім за активність і добру справу!».

Наступного тижня кураторка разом зі студентами 9 групи другого курсу збираються закупити і передати розвиваючі ігри для дитячого притулку в Івано-Франківську.

Зазначимо, що Марія Гуцол зі своїми студентами щороку влаштовує благодійні акції. Минулого року вони допомагали мешканцям Івано-Франківського геріатричного пансіонату та хворим в смт Чернелиця Городенківського району.