Студенти третього курсу спеціальності 223 «Медсестринство» фахового медичного коледжу Івано-Франківського національного медичного університету 9 лютого побували з ознайомчою екскурсією в лікувально-діагностичному центрі «Гал-діагност».

Директор центру Станіслав Остап’юк ознайомив студентів з особливостями роботи цього закладу, розповів про гінекологічні процедури та маніпуляції, які проводяться тут. Студенти побачили роботу операційної, оглядового кабінету, дізналися про структуру цього закладу. Головна медсестра Надія Дмитренко окремо звернула увагу студентів на дотримання санітарно-епідеміологічного режиму, методи дезінфекції, обробки рук та всі медсестринські маніпуляції, які проводяться в цьому центрі.

Разом зі студентами в лікувально-діагностичному центрі побували завідувачка медсестринського відділення фахового медичного коледжу ІФНМУ, викладачка-методист кафедри акушерства та гінекології імені професора І.Д. Ланового Галина Гвоздецька та викладач акушерсько-гінекологічних дисциплін Віктор Лотоцький.

Екскурсія відбулася на запрошення Станіслава Остап’юка та за сприяння завідувачки кафедри акушерства та гінекології імені професора І.Д. Ланового професорки Наталії Геник. «Ми щиро вдячні дирекції та персоналу «Гал-діагност» за таку змістовну екскурсію», — підсумовує Галина Гвоздецька.