Завершуються роботи по облаштуванню навчальних кімнат на базі КНП “Лисецька лікарня Лисецької селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області”. Ректор Івано-Франківського національного медичного університету Микола Рожко та проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи Тарас Кобрин ознайомились зі станом ремонтних робіт приміщень, які в майбутньому стануть навчальними авдиторіями для студентів-медиків. 

Нагадаємо, що у серпні 2022 року ІФНМУ поновив угоду про співпрацю з лікувальним закладом КНП “Лисецька лікарня”, де розташуються кафедри хірургічних хвороб та пропедевтики внутрішньої медицини ім. проф. М.М. Бережницького. Навчальні класи є  безпечними,  і дозволять не переривати навчальний процес у разі сигналу тривоги.

“Дистанційне навчання - це одне, а очна присутність студентів і викладачів на парах - зовсім інше. Фахівцями-медиками стають не за екранами комп'ютерів, а у лікарняних палатах поряд з пацієнтами. Без практики уявити наше навчання майже неможливо. Хоча, звісно, зараз багато залежить від епідеміологічної та воєнної ситуації в країні. З нашого боку маємо зробити все для комфортного та, головне, безпечного навчання, якого типу воно б не було” - коментує ректор ІФНМУ Микола Рожко.