Деканат фармацевтичного факультету ІФНМУ також долучився до вітання майбутніх фармацевтів з Днем студента.

«Героїчний і водночас трагічний цей рік. Тому і захід на факультеті, присвячений до цієї події, вирішили провести з максимальною користю для студентів, тримаючи фокус на допомозі військовим, подоланні проблем фармації сьогодення, майбутньому розвитку галузі не без участі студентів факультету», - каже Ірина Федяк, деканеса факультету.

Для того, щоб полегшити майбутню адаптацію здобувачів освіти до практичної діяльності, допомогти сформувати бачення місця праці, поспілкуватися з представниками стейхолдерів, Ірина Федяк запросила на розширений старостат представників найбільших аптечних мереж міста.

Привітати студентів, згадати свої студентські часи та публічно провести співбесіду на заміщення вакантної посади фармацевта в аптеці погодилися: Леся Зузук (мережа аптек "Подорожник") та Марія Василишин (мережа аптек "Здорова родина"). У своїх мережах вони виконують обов’язки ейчарів – фахівців із роботи з персоналом.

На солодкій зустрічі зі студентським активом факультету були також заступниця декана, доцентка Ірина Іванчук, а також здобувачі ОНП "Фармація, промислова фармація", які вже мають практичний досвід: Ігор Октисюк (завідувач аптеки мережі "Аптека низьких цін"), Уляна Хомут (начальник юридичного відділу, яка здобула другу вищу фармацевтичну освіту).

«Студенти і гості активно спілкувалися, ставили одне одному запитання, ділилися своїм баченням поточної ситуації у практичній фармації та мріяли про майбутнє.

Майбутнє без війни, толерантне і заможне суспільство, надання якісної фармацевтичної допомоги населенню з одного боку та достойну платню за висококваліфіковану працю фармацевта – з іншого.

Вірю, що все обов’язково так і буде. А зараз не забуваємо, кому завдячуємо можливістю жити, працювати, вчитися і мріяти. Тому продовжуємо донатити на ЗСУ та активно долучаємося до волонтерства з виготовлення ліків для військових, яке проводить наш факультет», - підсумувала деканеса факультету.