У пятнцю, 18 лютого, студенти фахового медичного коледжу ІФНМУ спільно з кураторами відвідали санаторій "Смерічка" у Ворохті.

Сьогодні там проживає 68 дітей, віком від одного до шістнадцяти років, яких в перші тижні повномасштабної війни евакуювали з двох дитячих будинків та психоневрологічного санаторію Харкова.

До акції долучилися першокурсники сестринського й зуботехнічного відділення коледжу спільно з кураторами Оленою Гайдукевич, Анною Варівончик та Роксоланою Рибчинською. На зібрані кошти студенти закупили солодощі й канцтовари: альбоми для малювання, фарби, розмальовки, крейду, ручки, набори для квілінгу тощо.

Зазначимо, що завдяки сприянню ректорату для охочих відвідати "Смерічку" виділили транспорт.

"Мета нашої поїздки - подарувати дітям радість, провести з ними день, і, звісно, привезти їм смаколики й бажані речі", - говорить організаторка події Олена Гайдукевич.

Студенти зазначають, що в санаторії "Смерічка" вони отримали цікавий досвід спілкування з дітьми, а також змішані емоції, які будуть ще довго пам‘ятати.

"Під час відвідин цих діток кожен із нас зрозумів, наскільки цінною є батьківська любов", - розповідає студент Марко Колінко.